i Tots els drets reservats APROVACIÓ I PERMISOS Tancar /termes-i-condicions Aquesta web només fa ús de cookies de Google Analytics, sense enviar la vostra IP, amb l'única finalitat de millorar aquest portal. ENTREGA CONSULTORIA DISSENY PREPARACIÓ DEL DISSENY Correu electrònic El formulari ha estat enviat correctament.
Contactarem amb tu el més aviat possible.

Pàgina no trobada!

Ho sentim, però no hem trobat la pàgina que buscaves.

Prova a tornar a la pàgina anterior o bé utilitza el menú de navegació per anar a una altra secció.

També pots fer click aquí per a tornar a la pàgina d'inici
El captcha introduït no és correcte. Si us plau, confirma que no ets un robot. El correu electrònic no és vàlid. Aquest camp és obligatori. Error a l'enviar el formulari. Si us plau, intenta-ho de nou més tard. SEGUEIX-NOS ESTEM AQUÍ PER A AJUDAR-TE! Si busques ajuda pel disseny d'un projecte, necessites experts en interiorisme durant la teva reforma, vols un canvi d'imatge d'una habitació o simplement ens vols fer una consulta, podem ajudar-te. Només cal que omplis el formulari i et contestarem el més aviat possible! CONTACTA AMB NOSALTRES He llegit i accepto els Termes i Condicions Estic d'acord ÚLTIMS IMMOBLES Missatge Més informació És obligatori marcar la casella anterior T'has subscrit correctament a la nostra newsletter. T'has donat de baixa de la nostra newsletter correctament. Nom Telèfon DESENVOLUPAMENT Llegir més Sol·licitar informació ENVIAR Assumpte Veure més

La Bomba Atòtila (1953)

Director:

Jaume Romeu
Càmera: Josep Romeu
Actors: Josep Soteras
  Isidre Casals
  Josep Mª Blanco
  Jaume Romeu
  Paco Villares
Extres: Molta gent del Bedorc
Narrador: Jaume Romeu (gravat el 2005)
Música: Gabarró (gravat el 2005)

 

Thriller-comèdia dirigida per Jaume Romeu on gràcies a l'astúcia i sagacitat d'un jove reporter, s'evita la destrucció atòmica del Bedorc planejada per dos malfactors. Document indispensable per visionar el Bedorc de la postguerra, l'ambient, l'accés, la fàbrica dels Romeu i els seus entorns, el Figuerot, l'Anoia i el rec.

La Velleta del Bosc (1955)

Director: Jaume Romeu
Càmera: Josep Romeu
Actors: María Torres
  Emma Romeu
  Eusebi Ferrer
  Paquita Casals
  Sílvia Romeu
Extres: Jaume Romeu
  Joan Romeu
  Jordi Romeu
  Josep Mª Romeu
  Neus Romeu

El bé i el mal. Conte ingenu ideat pels germans Jaume i Josep Romeu que relata el distint comportament entre dues germanes vers la seva mare. (Amb intervenció divina). Magnífiques vistes antigues de Can Ferrer del Coll, la Pineda, l'Anoia i el vell Molí paperer.

La Fórmula de la Mort (1977)

Directora: Anna Mª Pou
Càmera: Jordi Romeu
Actors: Joan Romeu i
  familiars i amics

 

El càstig d'un metge eternament sense pacients. Divertimento d'Anna Mª Pou en una tragi-comèdia de ciència ficció rodada al Bedorc amb els seus familiars i amics.

CONTACTA AMB NOSALTRES

SUBSCRIU-TE

Si vols rebre al teu correu alertes de noves publicacions a la web del Bedorc, deixa'ns el teu nom i correu electrònic i periòdicament t'enviarem les novetats:

Web design by iRealWorks