i Tots els drets reservats APROVACIÓ I PERMISOS Tancar /termes-i-condicions Aquesta web només fa ús de cookies de Google Analytics, sense enviar la vostra IP, amb l'única finalitat de millorar aquest portal. ENTREGA CONSULTORIA DISSENY PREPARACIÓ DEL DISSENY Correu electrònic El formulari ha estat enviat correctament.
Contactarem amb tu el més aviat possible.

Pàgina no trobada!

Ho sentim, però no hem trobat la pàgina que buscaves.

Prova a tornar a la pàgina anterior o bé utilitza el menú de navegació per anar a una altra secció.

També pots fer click aquí per a tornar a la pàgina d'inici
El captcha introduït no és correcte. Si us plau, confirma que no ets un robot. El correu electrònic no és vàlid. Aquest camp és obligatori. Error a l'enviar el formulari. Si us plau, intenta-ho de nou més tard. SEGUEIX-NOS ESTEM AQUÍ PER A AJUDAR-TE! Si busques ajuda pel disseny d'un projecte, necessites experts en interiorisme durant la teva reforma, vols un canvi d'imatge d'una habitació o simplement ens vols fer una consulta, podem ajudar-te. Només cal que omplis el formulari i et contestarem el més aviat possible! CONTACTA AMB NOSALTRES He llegit i accepto els Termes i Condicions Estic d'acord ÚLTIMS IMMOBLES Missatge Més informació És obligatori marcar la casella anterior T'has subscrit correctament a la nostra newsletter. T'has donat de baixa de la nostra newsletter correctament. Nom Telèfon DESENVOLUPAMENT Llegir més Sol·licitar informació ENVIAR Assumpte Veure més

Revista La Coma

L'edició de "La Coma, punt i apart", era la d'una revista bianual i gratuïta que es publicava al Bedorc uns dies abans de la Festa Major d'hivern (al gener) i de la Festa Major d'estiu (a l'agost).

La revista, totalment amateur, estava dirigida i realitzada per la Isabel García-Marrón i Salazar membre de la Associació de Veïns, que sense medis ni cap infraestructura editava amb el suport econòmic de les entitats i persones que ho desitjaven en forma de publicitat en cada exemplar.

El caràcter de la revista era de contingut local, amb aportacions de persones properes al poble i informació de veïnatge, naixements, celebracions etc, també amb la climatologia i alguna informació d'opinió i informativa. S'aprofitava la seva edició per a incloure-hi els programes de les Festes Majors.

Dissortadament, des de el 2013 i fins l'actualitat la revista ha deixat d'editar-se donat un problema de salut que va afectar a la directora, per sort avui ja recuperada, a la que li agraïm les edicions que ens va fer arribar.

Missatge fundacional

El Bedorc, gener del 2000.

Aquesta revista que teniu a les vostres mans, com a les seves pàgines s'indica, és el fruit nascut de l'esforç d'un petit grup de persones que formen aquesta nova Junta i dels seus incondicionals col·laboradors.

Com podreu veure, el seu disseny és senzill, sense cap més pretensió que la d'informar de tots aquells esdeveniments que ens afectin, i alhora que serveixi per mantenir un diàleg que reculli les vostres veus i les vostres inquietuds respecte d'aquelles coses que interessin, preocupin o de les que tinguin curiositat.

De divulgació gratuïta, en un principi serà de publicació semestral, es finançarà gràcies a la publicitat i en el seu primer número ha tingut un tiratge de 300 exemplars.

Esperem el vostre acolliment a aquesta iniciativa i, com no, les vostres suggereixes i col·laboracions, per tal de que "La Coma, punt i apart", formi part de la nostra identitat.

Gràcies.

Isabel García-Marrón

CONTACTA AMB NOSALTRES

SUBSCRIU-TE

Si vols rebre al teu correu alertes de noves publicacions a la web del Bedorc, deixa'ns el teu nom i correu electrònic i periòdicament t'enviarem les novetats:

Web design by iRealWorks