Revista La Coma

L'edició de "La Coma, punt i apart", és la d'una revista bianual i gratuïta que es publica al Bedorc uns dies abans de la Festa Major d'hivern (al gener) i de la Festa Major d'estiu (a l'agost).

La revista, totalment amateur, està dirigida i realitzada per la Isabel García-Marrón i Salazar membre de la Associació de Veïns, que sense medis ni cap infraestructura edita amb el suport econòmic de les entitats i persones que ho desitgen en forma de publicitat en cada exemplar.

El caràcter de la revista es de contingut local, amb aportacions de persones properes al poble i informació de veïnatge, naixements, celebracions etc, també amb la climatologia i alguna informació d'opinió i informativa. S'aprofita la seva edició per a incloure-hi els programes de les Festes Majors.

Dissortadament, des de el 2013 i fins l'actualitat la revista ha deixat d'editar-se donat un problema de salut que afecta a la directora, a la que li desitgem una ràpida millora a l'hora que li agraïm les edicions que fins ara ens ha fet arribar.